Gå til indhold

Stx

På Enghøj Gymnasium kan du tage en stx-uddannelse. Enghøj tilbyder flere forskellige stx-studieretninger, så du kan tone din uddannelse ud fra dine interesser. Stx-uddannelsen forbereder dig til at tage en videregående uddannelse, uanset hvilken retning du drømmer om at gå.

Værd at vide

Varighed

3 år

SPS (støtte til din uddannelse)

Ja

Læs om SPS

Uddannelsessteder

Enghøj Gymnasium

Røg- og nikotinfri skoletid

Ja

Optagelse

Ansøgningsfrist

Skolestart

01. marts 2024

12. august 2024

Tag stx på Enghøj Gymnasium

Stx-uddannelsen udruster dig med ny viden fra en bred vifte af fag inden for de tre videnskabsområder; humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I løbet af de tre år på uddannelsen lærer du at gå i dybden med det faglige stof og at indsamle ny viden. Du kommer til at udvikle dine kreative og innovative evner.

Du lærer både at arbejde selvstændigt og at løse opgaver sammen med andre – begge dele er meget værdifuldt at kunne. Du kommer til at blive rigtig dygtig til at samarbejde med andre, både fagligt og menneskeligt.

Stx-uddannelsen lærer dig hvordan du forholder dig ansvarligt, kritisk og aktivt til verden omkring dig. Efter stx kan du søge optagelse på en videregående uddannelse inden for mange forskellige videnskabsområder.