Gå til indhold

NEXT Start-up

NEXT Start-up er en innovationskonkurrence for alle NEXTs 2. g'ere fra hhx og htx. NEXT Start-up består af 3 dele: Kick Off, NEXT Pitch og NEXT Cup.

NEXT har 6 gymnasier i københavnsområdet, der alle arbejder med at give eleverne kompetencer til at komme i mål med FN's 17 Verdensmål.

NEXT Start-up er et undervisningsforløb (SO-forløb), der har til formål at give eleverne indblik i entreprenørskab dels fordi Danmark har brug for flere iværksættere, dels for at give eleverne kompetencer i entreprenørskab og innovationsdidaktik.

Afspil videoen og se, hvordan NEXT-start-up-forløbet er sat sammen.

Undervisningen i entreprenørskab styrker bl.a. elevernes:

  • Handlekompetence
  • Formidlingskompetence
  • Samarbejdskompetence
  • Kreativitet

Forløbet kulminerer i den store entreprenørskabsmesse NEXT Cup, hvor samtlige 2.g'ere fra NEXTs erhvervsgymnasier dyster om den bedste bæredygtige forretningsidé.

I Start-up forløbet deltager ca. 950 elever og 55 dommere/sparringspartnere fra iværksættermiljøet.

Til NEXT Cup mødes alle NEXTs 2.g'ere og inspirerer hinanden med deres idéer til, hvordan vi kan være med til at løse udfordringerne beskrevet i FN's 17 Verdensmål.

Undervisningsforløbet er baseret på materialer fra Company Programme og tilpasset NEXTs uddannelser. Forløbet er udviklet i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab.

Læs mere om Company Programme på deres hjemmeside.