Gå til indhold

Htx

På Enghøj Gymnasium kan du tage en htx-uddannelse. På htx-uddannelsen kommer du til at lære en masse indenfor teknik, teknologi, kommunikation og naturvidenskab. En del af undervisningen er praktisk og foregår i værksted eller laboratorie. Enghøj tilbyder flere forskellige htx-studieretninger, og du kan altså tone din uddannelse ud fra det, du synes er mest interessant.

Værd at vide

Varighed

3 år

SPS (støtte til din uddannelse)

Ja

Læs om SPS

Uddannelsessteder

Enghøj Gymnasium

Røg- og nikotinfri skoletid

Ja

Optagelse

Ansøgningsfrist

Skolestart

01. marts 2024

12. august 2024

Tag htx på Enghøj Gymnasium

På htx-uddannelsen bliver du rigtig dygtig til at arbejde på mange forskellige måder. Her kommer du nemlig både til at skulle arbejde i grupper og alene. Du kommer til at modtage klasseundervisning og udføre praktisk projektarbejde. Noget undervisning er teoretisk i klasselokalet mens andet er praktisk i skolens værksteder og laboratorier. Fælles for al undervisningen er, at den tager udgangspunkt i teknik og teknologi.

På htx er undervisningen ofte præget af innovation og entreprenørskab, og du vil få mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor du kan afprøve dine idéer. På htx-uddannelsen er der ikke lang vej fra teori til praksis, og du opfordres til at gøre dine idéer til virkelighed.