Gå til indhold

Værdier og vision for Enghøj Gymnasium

Et lokalt gymnasium

Enghøj Gymnasium åbner for første gang dørene i sommeren 2024. Enghøj er et lokalt gymnasium placeret i Hvidovre, og vores elever bor alle tæt på s-togslinje A – den kører nemlig næsten lige til døren.

På Enghøj Gymnasium brænder vi for vores elever, og vi vil gøre alt for, at alle elever får den gymnasieuddannelse, der er den rigtige for dem – uanset om det er stx, hhx, htx eller hf. Enghøj Gymnasium er nemlig et campus, hvor vi har alle fire uddannelser under samme tag.

Vi tror på vores elever

På Enghøj Gymnasium vægter vi tryghed, gensidig respekt, nysgerrighed og tolerance allerhøjest. Vi har plads til alle, og her er plads til, at alle kan være lige præcis, som de er. Vi omfavner kulturelle forskelligheder og ser det som en styrke for vores gymnasium.

Vi tror på, at alle i udgangspunktet vil hinanden det godt, og hvis vi alle sammen møder hinanden med dét menneskesyn, kan vi sammen gøre verden til et bedre sted. Vi tror på det bedste i mennesker – og vi tror på jer, vores elever.

Gode relationer

Enghøj Gymnasium er en kærlig skole, der prioriterer nærhed tryghed og fællesskab. Det skaber et godt socialt miljø, hvor eleverne kommer hinanden ved på kryds og tværs, uanset hvilken gymnasial uddannelse man går på. Det er vigtigt for os, at der også er gode relationer lærere og elever imellem, da vi mener det er en forudsætning for den gode læring.

På Enghøj Gymnasium sætter vi vores elever i centrum, og både lærere, vejledere og ledelse giver sig tid og vil gå langt for at hjælpe eleverne.  Det gør, at du kan forvente at lære noget og blive løftet fagligt, hvis du har valgt Enghøj Gymnasium som rammen for din studentertid.

Et gymnasium tæt på virkeligheden

Enghøj Gymnasium er et gymnasium, som er tæt på virkeligheden. Vi er tæt knyttet til kultur- og erhvervslivet i Hvidovre, og vi åbner dørene for alle, der er interesserede i at tage et kig indenfor.

Samtidig er det vigtigt for os, at vores elever tager et kig udenfor gymnasiets vægge. Det er vigtigt for os at vise vore elever de mange spændende uddannelser og karriereveje, der venter på dem derude. Derfor inviterer vi også ambassadører og personer fra erhvervslivet indenfor, for at fortælle om deres arbejdsliv, karriere og uddannelse.

Vi mener, at det er en del af alle elevers dannelse at lære og kunne mærke, hvad man kan bruge fagene og læringen fra gymnasiet til i den virkelighed, der venter lige på den anden side af døren.

Som gymnasium er vi en stærk aktør, der blander sig i og med omverden. Det giver os elever, som har mod på livet, og som er dannede og uddannede til at gøre en forskel i verden. Det vil være kendetegnende for en elev med en studenterhue fra Enghøj Gymnasium.

Rektor fortæller om Enghøj Gymnasium

Læs hvad rektor på Enghøj Gymnasium, Camilla Kofod, fortæller om fællesskaber og relationer, undervisningen, eleverne og meget mere.

Mød rektor på Enghøj