Gå til indhold

Elev på Vibenshus

Som elev på Vibenshus Gymnasium har du en hverdag der, udover undervisning, indeholder aktiviteter i klubber og udvalg, hygge med dine venner til fester og fredagsbarer og spændende ekstratilbud. Blandt eleverne på Vibenshus er der et stærkt ønske om, at alle skal være med, og der er altid plads til, at du kan melde dig ind i klubber og udvalg, og være med til sociale og faglige arrangementer.

Studieture

Introtur i 1. g

I begyndelsen af 1.g tager vi på introtur med en enkel overnatning. Formålet er at lære de andre elever at kende, og der vil være masser af aktiviteter. Måske ror vi kano.

Studieture i både 2. og 3. g

I 2. og 3.g tager vi på studietur – enten i uge 40 eller uge 10. Som internationalt gymnasium har vi mange partnerskoler i Europa, og turen i 2.g vil typisk gå til en af disse skoler. Der er således masser af fagligt indhold på turen, og udover at lære hinanden bedre at kende, danner vi også relationer til eleverne fra vores partnerskoler. I løbet af 2.g vil eleverne fra vores partnerskoler som oftest også besøge os. I 3.g bevæger os længere ud i Europa.

For at holde priserne nede og af hensyn til miljøet rejser vi klimavenligt. Det vil sige, at vi rejser med bus eller tog, når det er muligt. Det gælder i 3.g, og for de fleste ture i 2.g.

Alle studieture er alkoholfri

Studieturen har først og fremmest et fagligt formål, og derfor er det ikke tilladt at drikke alkohol, når du er på studietur. Vi sørger for at du og dine klassekammerater får en masse gode oplevelser og hygger jer i fællesskab uden alkohol.

Internationale aktiviteter

Erasmus+

Vibenshus Gymnasium er en del af EU-projektet Erasmus+, hvilket betyder, at vi med fysikfaget i centrum samarbejder med andre europæiske skoler om emner inden for klima og bæredygtig energi.

Partnerskoler

Vibenshus Gymnasium har partnerskoler i mange europæiske lande og samarbejder med både universiteter og virksomheder rundt i Europa, bl.a. Tyskland, England, Polen og Grækenland. I løbet af de tre år som elev på Vibenshus vil du besøge en af disse skoler, og ofte vil eleverne fra vores partnerskoler også besøge os.

Mere info om vores internationale profil

Følg med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få et indblik i, hvad eleverne på Vibenshus laver til hverdag.

Vibenshus på Instagram Vibenshus på Facebook

Mød undervisere fra Vibenshus Gymnasium