Gå til indhold

Mød Mette, rektor på Sukkertoppen Gymnasium

Rektor Mette Elting fortæller bl.a. om, hvordan hun oplever det sociale liv, eleverne og undervisningen på Sukkertoppen Gymnasium.

Hvad er vigtigt for dig, at kommende elever ved om Sukkertoppen Gymnasium?

"Sukkertoppen Gymnasium ligger i Valby og er Danmarks største htx-gymnasium. På Sukkertoppen er rammerne til at dyrke sin faglighed indenfor det naturvidenskabelige og tekniske på plads, og vi har fokus på STEM-kompetencerne (Science, Technology, Engineering og Mathematics).

Sukkertoppen er et stort sted, og vi er mange elever, mange lærere og her er mange muligheder.

Nye elever skal have lyst til at være en del af hverdagen, både i forhold til at modtage den undervisning, som vores dygtige og engagerende lærere tilbyder, og i forhold til at deltage i det sociale liv her på skolen. Der skal være en sammenhængskraft mellem det faglige og det sociale, for at det er sjovt at gå her i tre år.

Vi har fokus på høj faglighed, rummelighed og trivsel. Faglighed og trivsel er nemlig hinandens forudsætninger. Hvis eleverne skal opnå et højt fagligt niveau og blive så dygtige, som de kan, så skal de trives, være glade for at være på skolen og have lyst til at lære.

Alle elever skal gøre deres bedste samtidig med, at der er plads til alle. De elever, der gerne vil gå på Sukkertoppen, skal have lyst til at gå i skole et stort sted, hvor der er mulighed for at få mange venner, og en bred kontakt med mange elever, lærere og forskellige fagmiljøer."