Gå til indhold

Elev på Sukkertoppen

På Sukkertoppen Gymnasium er der fuld gang i klubber, udvalg og sociale arrangementer. Vi har en masse dedikerede elever, der brænder for at skabe rammerne for et godt socialt liv, hvor alle elever kan føle sig hjemme. Om du er til fest eller filmhygge, musiknørderi, LAN-turneringer eller varm kakao, er der rig mulighed for at du kan engagere dig, få nye venner og skabe gode minder.

Mød de mange udvalg på Sukkertoppen

Medlemmer fra Sukkertoppens elevudvalg fortæller om deres arbejde for gymnasiets sociale liv.

Elevrådet på Sukkertoppen

Sukkertoppens elevråd arbejder for at sikre, at alle elevers stemmer bliver hørt og respekteret. Målet for elevrådet er at skabe et inkluderende studiemiljø, hvor forskellighed værdsættes, og hvor alle kan føle sig hjemme - Sukkertoppen skal være sted, hvor alle føler sig inkluderet og har mulighed for at bidrage til skolens udvikling.

Elevrådet mødes en gang om måneden.

LAN-parties

Til de mange LAN-parties og -turneringer, arrangeret af Sukkertoppens LAN-udvalg, hygger eleverne sig med at spille med eller dyste mod hinanden i alt fra computerspil til brætspil.

Kanotur

Den allerførste studietur vores elever tager på, er en todages kanotur. Her bliver de rystet sammen med deres nye klasse, og lærer hinanden rigtig godt at kende.

Musikcafé

Musikklubben arrangerer musikcaféer flere gange årligt. I musikklubben spiller medlemmerne musik sammen, og til musikcaféerne kan man få lov at optræde med sit band, som på billedet her.

Sukkerbloggen

Eleverne på Sukkertoppen Gymnasium har deres egen videoblog, Sukkerbloggen. Her udgiver de hver måned et blogindlæg, hvor de fortæller om, hvad der rør sig på gymnasiet.

Tutor ved studiestart

Elever fra Sukkertoppen kan blive tutorer for de nye elever. Tutorerne har bl.a. til opgave at tage godt imod de nye elever, når de starter på gymnasiet i august.

Student fra Sukkertoppen

Efter translokationen, hvor de nyudklækkede studenter får overrakt deres eksamensbevis, tager eleverne klassevis på vogntur.

Følg med i hverdagen på Sukkertoppen

På vores sociale medier kan du få et indblik i, hvad vores elever laver til hverdag. 

Følg med på Instagram Følg med på Facebook