Gå til indhold

Htx

På Københavns Mediegymnasium tager du en moderne og samfundsrelevant htx-uddannelse der har fokus på it, kommunikation, teknologi, kreativitet og digitalisering. Vi tilbyder fem forskellige studieretninger, der alle opfylder kravene til videreuddannelse inden for såvel IT og digitalisering som medier og kommunikation.

Værd at vide

Varighed

3 år

SPS (støtte til din uddannelse)

Ja

Læs om SPS

Uddannelsessteder

Københavns Mediegymnasium

Røg- og nikotinfri skoletid

Ja

Optagelse

Ansøgningsfrist

Skolestart

01. marts 2024

12. august 2024

Htx på Københavns Mediegymnasium

På Københavns Mediegymnasium får du en hverdag, hvor du arbejder med teknologi, kommunikation, design og medier. Vi tilbyder en attraktiv htx-uddannelse, der giver dig de bedste faglige og metodiske forudsætninger for at læse videre, hvis du forestiller dig en fremtid inden for f.eks. it, digitalt design, film, kommunikation, medier eller game design.  

Vi kombinerer det bedste fra et traditionelt gymnasium med moderne undervisningsmetoder og brug af digitalisering og medier. Vi bringer både virkeligheden og fantasien ind i faglokalerne, når vi arbejder med design og udvikling af teknologier, medier, film og spil. Samtidig har vi også en række alment dannende fag som dansk, engelsk, matematik, fysik, idéhistorie m.fl.  

Som student fra Københavns Mediegymnasium får et solidt fundament af faglighed og dannelse – og selvfølgelig 3 år med venskaber, oplevelser og værdifulde erfaringer.