Gå til indhold

Elev på Mediegym

En stor og vigtig del af det at gå i gymnasiet foregår udenom undervisningen. På Københavns Mediegymnasium har vi tradition for at bakke op om elevdrevne klubber og sociale aktiviteter. Alle klubber er åbne for alle skolens elever – og vi er altid klar på at åbne nye klubber, der møder elevernes interesser.

Elevrådet

Elevrådet på Københavns Mediegymnasium er helt centralt for samarbejdet mellem vores elever og ledelsen. Som medlem af elevrådet har man ansvar og mulighed for at have indflydelse på, hvordan vores skole virker. Elevrådet holder møder med ledelsen og er elevernes talerør. Vi samarbejder om både dagligdagsopgaver og vigtige skolepolitiske emner som f.eks. skærmpolitik og elevtrivsel.

Festudvalget

Vores festudvalg planlægger og afholder 4 større fester om året og en række fredagscaféer. Festerne har ofte et tema – f.eks. Halloween, Jul eller Valentinsfest. Fredagscaféerne er eftermiddagshygge med mulighed for både at gå i baren, spille brætspil eller hygge med f.eks. Just Dance. 

Derudover fejrer vi os selv og foråret til årets Gallafest, hvor vi hopper i vores bedste og flotteste dress, går på rød løber, danser Lanciers og glemmer alt om eksamen og karakterer på denne festlige aften.

Studieture

Selvom vi er glade for medier, computere og internet, kræver almen dannelse og en ordentlig studentereksamen også, at man kommer ud og oplever verden udenfor – ikke bare uden for klasselokalet, men også uden for Danmarks grænser.  

Studieture er en vigtig del af din skolegang på Københavns Mediegymnasium. Vi tager på endags introtur i 1.g, og i løbet af 2. og 3.g tager vi udenlands og får nye perspektiver på vores viden, får styrket kammeratskabet og får oplevelser, der ikke går i glemmebogen. 

Studieturene er faglige og har ofte design eller medier i fokus. Vores elever har f.eks. besøgt filmfestivaler og gamerkonferencer på deres studieture.


Alle studieture er alkoholfri 

Studieturen har først og fremmest et fagligt formål, og derfor er det ikke tilladt at drikke alkohol, når du er på studietur. Vi sørger for at du og dine klassekammerater får en masse gode oplevelser og hygger jer i fællesskab uden alkohol.  

Ferniseringer og udstillinger af elevproduktioner

Mediegyms kantine og sal bliver ikke kun brugt til at spise frokost eller drikke kaffe i. Hele stueetagen emmer af kreativitet, når den bruges til udstillinger og ferniseringer. Her udstiller eleverne bl.a. deres egne fotos, produkter og plakater, og vi har en graffitivæg som eleverne frit kan udsmykke.

Brug vores faciliteter uden for skoletid

Vores elever kan være på Mediegym og gøre brug af vores faciliteter indtil kl. 23 i hverdagene. Der er altså rig mulighed for at bruge tid i lydstudiet, lave storyboards eller finpudse den seneste filmproduktion – også uden for skoletid.

Følg med på vores sociale medier

På vores sociale medier kan du få et indblik i hverdagen på Mediegym.

Følg med på Instagram Følg med på Facebook

Mød undervisere fra Mediegym