Kontakt NEXT

Se skoleadresser på geografisk kort

 

NEXTs hovedkontor

Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby

 

Tlf: 33 88 00 00

Telefontid: mandag-torsdag: 7.30-15.00, fredag: 7.30-14.30

E-mail:

 

CVR: 11748708, EAN: 5798 000 553446

 

Kontakt en NEXT-afdeling

Se en oversigt over adresser, telefonnumre og e-mails på de enkelte NEXT-afdelinger, og se hvilke uddannelser der udbydes hvor. Se skoleafdelinger eller se geografisk kort med afdelingerne.

 

 

Brug for en vejleder? - NEXT karriere

Har du brug for råd og vejledning inden for eud, eux eller 10. klasse, så kontakt vores karrierecenter, de sidder altid klar til at hjælpe på.

Tlf. 33 88 03 00 mellem 8-15 ellers send en mail på

Har du brug for vejledning om en af vores gymnasieretninger eller AMU-kurser / efteruddannelse kan du finde hjælp her:

 

 

Praktikcenter

Overvejer du at ansætte en elev i din virksomhed, så står vores virksomhedskonsulenter fra skolens praktikcenter klar til at hjælpe. Se kontaktoplysninger på virksomhedskonsulenter.

 

 

Find en medarbejder

Brug den søgefunktionen på toppen af siden til at finde en medarbejder. Skriv fornavn eller efternavn på den medarbejder, du søger og tryk på søg-knappen.

 

Presse

NEXT ønker en åben og professionel kontakt til medierne. Er du journalist og ønsker du at komme i kontakt med skolen i forbindelse med en nyhedsartikel eller et nyhedsindslag så kontakt vores presseansvarlig. Kontakt for presse og medier

 

Kontakt til skolens direktion og bestyrelse

Ønsker du at komme i kontakt med skolens direktion eller bestyrelse, skal du kontakte direktionssekretariatet på telefon 35 86 35 80.

 

E-mail til NEXT

Når du skriver e-mail til NEXT på , vil din e-mail blive videresendt til den relevante medarbejder på skolen, som besvarer din henvendelse så hurtig, det er muligt.

  

Sikker e-mail

Du kan sende en signeret (underskrevet) eller krypteret (kodet) e-mail til vores hovedpostkasse , derefter videresender vi din e-mail til den rette afdeling eller medarbejder.

 

For at du kan sende en signeret e-mail til NEXT, skal du bruge din egen digitale signatur. For at du kan sende en krypteret e-mail, skal du bruge vores offentlige nøgle.

  

Hent offentlig nøgle til Outlook (højreklik og vælg "Gem...")

Hent offentlig nøgle til Mozilla Thunderbird (højreklik og vælg "Gem...")