Erhvervsudd. for studenter - eus

Ring på tlf. 33880300, hvis du har spørgsmål

 

Klar til erhvervslivet på 10 uger

Står du med din studenterhue og brænder for at komme på arbejdsmarkedet i en fart, så er EUS noget for dig. På 10 uger kan du starte din erhvervsuddannelse, der gør dig klar til at komme videre og søge en elevplads inden for kontor, handel, butik, event eller finansområdet.

 

EUS er for dig, som allerede har gennemført en stx eller htx og gerne vil finde en elveplads eller i gang som iværksætter. På et 10 ugers grundforløb for du undervisning i erhvervsøkonomi, afsætning og informationsteknologi (it) samt et uddannelsesspecifikt fag, der retter sig inden for detail, handel, kontor eller event.

 

Du bliver kun undervist på hold med andre EUS-elever, og efter de 10 uger afslutter du forløbet med eksamen i enten erhvervsøkonomi, afsætning eller it samt dit uddannelsesspecifikke fag. Når du har bestået, kan du søge elevplads og derfra gøre din uddannelse som faglært helt færdig – det tager yderligere 2 år.

 

Hvis du har en hhx

Hvis du har afsluttet en hhx kan du på bare 5 uger tage en erhvervsuddannelse og komme videre til din ønsket elevplads. Da du på din hhx allerede har eksamen i flere erhvervsrettet fag, bliver du på dit EUS-forløb kun undervist i et uddannelsesspecifikt fag inden for den retning du ønsker; detail, handel, event eller kontor. Efter de 5 uger går du til eksamen i det uddannelsesspecifikke fag, du har valgt.

 

 

Uddannelsessteder


Vi tilbyder uddannelsen i Ballerup, Ishøj, Nørrebro, Kastrup og Taastrup.

 

NEXT Uddannelse København

Baltorpvej 20A

2750 Ballerup

 

NEXT Uddannelse København

Vejlebrovej 45

2635 Ishøj

 

NEXT Uddannelse København

Rebslagervej 11

2400 København NV

 

NEXT Uddannelse København

Brønderslev Allé 25

2770 Kastrup