Talent:10

 Ring på tlf. 33880300, hvis du har spørgsmål

 

Det handler uddannelsen om

På linjen Talent:10 i Ballerup er der fokus på at finde dit talent – og bruge det. Talent:10 hjælper dig med at spotte, udvikle og pleje dit talent. Samtidig opbygger du gode studievaner og forbereder dig på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse. Linjen har talentspor med forskellige profiler, bl.a. sprog/matematik, internationalt fokus og science. Derudover arbejder vi meget med temamåneder, der kommer vidt omkring.

 

Det lærer du på uddannelsen

Undervisningen på Talent:10 tager udgangspunkt i folkeskolens obligatoriske 10. klasse-fag, dansk, matematik og engelsk. Derudover er der fysik/kemi og tysk eller fransk som valgfag. Vi arbejder med temamåneder, hvor vi deler viden, erfaring og oplevelser, og vi kommer omkring rigtig mange forskellige emner lige fra natur og teknik til samfund og innovation.

 

Ud over de obligatoriske 10. klasses fag som dansk og matematik, indgår motion som en naturlig del af Talent:10. Og så har vi indført LearnLab, der er en nytænkning af brobygning, hvor du får mulighed for at prøve de forskellige ungdomsuddannelser af og dermed have et solidt grundlag at træffe dit endelige uddannelsesvalg på.

 

Skole og studiemiljø

Undervisningen foregår på NEXTs afdeling på Baltorpvej 20A i Ballerup eller på Vejlebrovej 45 i Ishøj. Begge skoler ligger lige ved siden af S-togsstationen. Du kommer til at møde et ungt og livligt skolemiljø, hvor alle møder alle, og der er plads til sjov i pauserne. Vi har store, grønne fællesarealer med god mulighed for aktiviteter i frikvartererne og uden for skoletid. Faktisk tør vi godt gå så vidt som til at sige, at vi tilbyder efterskoleånd – bare uden overnatning. Bortset fra den studietur med overnatning, du og din klasse skal på i løbet af uddannelsen.

 

Vi har stort fokus på at skabe et godt studiemiljø, hvor du udvikler dig både personligt og fagligt. Det gør dig klar til at komme videre med din uddannelse efter 10. klasse uanset om det er gymnasiet eller en erhvervsuddannelse.

 

Se adresser på alle NEXTs skoler og uddannelser her.

 

Har du spørgsmål?

Tøv endelig ikke med at kontakte vores karrierecenter, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge eller har spørgsmål til 10. klasse generelt.

 

Karrierekonsulenterne, Helle, Jakob, Sara og Christine sidder klar til at hjælpe dig på 3388 0300, og vil du hellere sende en mail skriv til info@nextkbh.dk.