Hhx

- En erhvervsrettet uddannelse med fremtid i

Er du interesseret i markedsføring, sprog, økonomi, globalisering og samfundsproblemer, så er hhx noget for dig. Du kommer til at kunne forstå, hvad de taler om i nyhederne, og din eksamen kan bruges til noget med det samme. Du får en masse nye fag, f.eks. afsætning og virksomhedsøkonomi. Til gengæld slipper du for fysik og oldtidskundskab.

 

Vi er ambitiøse på dine vegne

Vores mål på hhx er, at dine tre år i gymnasiet skal være med til at gøre dig dygtigere fagligt og modne dig som menneske. Du skal være indstillet på at knokle, men samtidig skal der være plads til at grine og feste.

 

HHX - de tre bedste år

Vi er ca. 500 elever på hhx i Ishøj. Nogle går i internationale klasser, elitesportsklasser eller idrætsklasser, som er for elitesportsudøvere eller dem, der er tæt på at være det. Og andre vælger økonomi-, innovations, sprog- eller matematikklasserne. Uanset hvad du vælger, kan dine tre år på hhx blive de bedste i dit liv.

 

Derfor skal du vælge hhx hos os

På Sydkysten Gymnasium er det vigtigt for os, at der er tid til, at vi kan få talt sammen - også om alt det, der ikke lige handler om skolen. Nogle gange sker det på gangene efter timen eller på kontoret, hvor dørene altid er åbne, andre gange over sms eller facebook. Vi tror på, at et godt forhold mellem lærere og elever gør gymnasietiden bedre for alle.

 

Mor-reglen

Vi bruger ikke mange, lange, fine ord på at forklare, hvordan vi synes, man skaber en god skole. Vi bruger ”Mor reglen”. Vi skaber en skole, hvor vi hele tiden spørger os selv: ”Er det godt nok til vores egne børn?” Hvis det ikke er, laver vi tingene om.

 

Plads til alle

Vi er 500 elever på hhx på Sydkysten Gymnasium. Der skal være plads til alle slags mennesker. Det betyder, at vi omgås hinanden med respekt. Her kan du være elitesportselev eller den, der går sidst hjem fra festerne. Du kan være høj eller lav, hvid eller sort. Forskelligheden giver skolen liv.

 

Fester og traditioner

Vi bor i hus sammen med htx og stx. Hhx er skolens største afdeling. På hhx har vi en masse traditioner og fester. De fleste fester og fredagscafeer holder vi sammen med de andre, men nogle holder vi for os selv, f.eks. årets store gallafest. Med 1100 unge i huset er der god chance for at møde nye venner og måske en kæreste i de 3 år på Sydkysten Gymnasium.

 

Spændende studieretninger

Hhx på Sydkysten Gymnasium tilbyder 10 spændende studieretninger, for eksempel:

 

Elitesport og idræt

På hhx går vi hele vejen for at hjælpe dig med at tage en uddannelse, uden at du skal gå på kompromis med dine sportslige ambitioner.

 

Internationale klasser

Vi har fokus på internationale forhold og kultur. De internationale klasser på hhx er i udlandet 4-5 gange i løbet af de tre gymnasieår.

 

Innovation

Hvordan får man den helt rigtige ide, og hvordan får man den omsat til virkelighed. Det har hhx fokus på i innovations-klasserne.


Vil du gå på hhx?

Læs om optagelse

"Alle skal lære endnu mere"

Vi arbejder med værdierne ambition, fællesskab og livsduelighed under mottoet "Alle skal lære endnu mere".

Læs om læring og kvalitetssikring