NEXT åbner butik

På lørdag slår NEXT Stop-In dørene op i Ishøj Bycenter, og der er uddannelser på hylderne

15. december 2016

Snart udvider NEXT - Uddannelse København på uddannelsesfronten i Ishøj, når de otte erhvervsuddannelser og tre gymnasieretninger får selskab af yderligere otte erhvervsuddannelser. Det er især bygge- og anlægsfagene, som kommer til.

 

For at intensivere markedsføringen af de nye uddannelser i Ishøj, har NEXT lejet et butikslokale i byens mødested nummer et: Ishøj Bycenter, som 5,6 millioner mennesker hvert år besøger.

 

Der vil derfor være uddannelser på hylderne i NEXT Stop-In, som butikken kommer til at hedde.

 

- Med 90 forskellige nationaliteter alene i Ishøj er der en række udfordringer med at gøre uddannelsessystemet forståeligt. Kommunikations- og markedsføringssituationen er en helt anden i Ishøj, hvilket vi reagerer på, fortæller kommunikations- og markedsføringschef i NEXT – Uddannelse København, Kirsten Eskildsen og forklarer videre:

 

- Vi ser især en barriere i manges opfattelse af mulighederne med en erhvervsuddannelse. Ved at informere tæt på borgerne og give de unge mulighed for at tale med en elev eller en voksen om vores uddannelser, er vi ret sikre på, at det bliver mere nærværende og forhåbentlig interessant for dem at undersøge uddannelsesmulighederne nærmere.

 

Butikken, der ligger ved ind- og udgangen til S-togene, har følgende åbningstider:

- Lørdag den 17. december er første åbningsdag. Her er der åbent i tidsrummet klokken 11 til 14.

- Fra mandag den 19. december til og med torsdag den 22. december er der åbent mellem klokken 13 og 18.

- I januar er der tale om alle hverdage mellem klokken 13 og 17.


Nye NEXT-uddannelser i Ishøj

Fra august 2017 bliver det muligt at uddanne sig til murer, tømrer, anlægsstruktør, bygningsstruktør, brolægger, industritekniker, værktøjsmager og produktør på NEXT - Uddannelse København i Ishøj.

 

I forvejen udbyder NEXT erhvervsuddannelserne: smed, beklædningshåndværker, elektriker, tandklinikassistent, handelsuddannelsen, kontoruddannelsen, eventkoordinator og detailhandel, samt gymnasieretningerne STX, HHX og HTX.