For ansatte

Den hurtigste måde at finde et kursus på er at bruge søgefunktionen på forsiden. Du kan også klikke dig frem via kursusoversigten, hvor alle kursustilbuddene er samlet.

 

Har du brug for hjælp til at finde et kursus? Så ring til kursuscenteret på 33 88 09 00

 

 

Tilmelding

Hav disse oplysninger klar inden du starter:  

  • Virksomhedens CVR-nummer og eventuelt EAN-nummer

  • NemID medarbejdersignatur hvis du er selvstændig eller kursusadministrator i en virksomhed

 

Når du har valgt en startdato, bliver du automatisk dirigeret over på Undervisningsministeriets kursusportal EfterUddannelse.dk, hvor du tilmelder dig kurset.

 

Som medarbejder kan du tilmelde dig kurser via EfterUddannelse.dk, hvis du angiver dig selv, som betaler. Du kan også tilmelde dig og angive din virksomhed som betaler, hvis virksomheden har givet en generel tilladelse til det på EfterUddannelse.dk.

 

Som selvstændig eller kursusadministrator skal du bruge Nem ID medarbejdersignatur, når du skal tilmelde dig selv eller dine medarbejdere kurser. Se mere om kursustilmelding på EfterUddannelse.dk

 


Savner du overblik?

Har du brug for råd og vejledning om voksen- og efteruddannelse? Så kontakt et af de13 VUC-centre fordelt over hele landet. Ring 70 10 10 75. 

VEU-center

VEU-godtgørelse

Det er din virksomhed, der skal søge om VEU-godtgørelse for din kursus-deltagelse. Det skal gøres digitalt via EfterUddannelse.dk

Jobrotation

Med jobrotationsordningen kan din virksomhed sende medarbejdere på efteruddannelse og erstatte dem med ledige vikarer i uddannelsesperioden.

 

Give dine medarbejdere nye kompetencer og undgå produktionstab.

 

Ring til Virksomheds-beredskabet på tlf. 72 20 03 50, og høre mere

om jobrotation. 

Læs om jobrotation