Infoaften

Kom til infoaften om alle uddannelserne på NEXT

 

Januar 2018

23. januar 2018, kl. 19-21, Vejlebrovej 45, 2635 Ishøj
25. januar 2018, kl. 19-21, Baltorpvej 20A, 2750 Ballerup
30. januar 2018, kl. 19-21, Rebslagervej 11, Kbh. NV

 

 

WHAT'S NEXT?

Vi ved, at det kan være virkelig svært at overskue alle de uddannelser man kan vælge mellem, derfor gør vi det lettere. På vores infoaften kan du opleve alle vores uddannelser ved hver deres stand og møde vores lærere og elever. De kan introducere dig til uddannelserne og svare på alle dine spørgsmål, uanset om det handler om opbygning, praktikforløb, skoleskema, det sociale liv eller noget helt andet.

 

På den måde får du inspiration til at træffe det rigtige valg!


Erhvervsuddannelser

Går du og overvejer en fremtid som for eksempel frisør, industritekniker, mediegrafiker, murer, salgsassistent, værktøjsmager eller noget helt syvende, hvor du skal bruge både hoved og hænder? Så kom og hør om vores mange erhvervsuddannelser, vi har nemlig over 40 forskellige.

 

EUX

På eux kombinerer du en erhvervsuddannelse med gymnasiale fag. Efter uddannelsen kan du arbejde inden for det fag, du er udlært i, eller du kan vælge at søge ind på en videregående uddannelse. Vi har 17 forskellige eux-uddannelser.

 

Gymnasial uddannelse

Eller vil du gå på gymnasiet? Hos os kan du vælge mellem alle gymnasiale retninger, hhx, htx, stx og hf på 6 gymnasier i hele Storkøbenhavn. Vores gymnasier har hver især nogle skarpe faglige profiler, så uanset, hvad dine interesser er, kan du helt sikkert finde et gymnasium, der passer til dig.

 

10. klasse

Vil du lære mere, inden du vælger uddannelse? Så har vi 10. klasse, som forbereder dig til en ungdomsuddannelse. Igennem vores 10. klasse bliver du bekendt med vores uddannelsesmuligheder, fordi du er tæt på dem hver dag. Vores 10. klasse ligger nemlig sammen med de andre uddannelser, f.eks. på et af vores gymnasier.

Vi glæder os til at se dig!

 

 

Program for infoaftenerne:

 

Kl. 19:00Dørene åbnes
Kl. 19.15Velkomsttale og kort introduktion til eud
Kl. 19.30SE – MÆRK – FØL –SPØRG

På vores mange uddannelsesstande kan lærere og elever fra alle vores uddannelser vise eksempler på deres håndværk og svarer på spørgsmål.

Du vil også få svar på dine spørgsmål om skolepraktik, praktikophold i udlandet samt hvilke muligheder, du har for videreuddannelse.

Undervejs kan du snuppe dig en cookie og en varm kop kaffe/kakao fra en af de kaffevogne, du finder på din vej rundt.
Kl. 21:00Farvel og på gensyn

 

 

Film fra en tidligere infoaften

 


Brug for hjælp?

Kontakt vores Karrierecenter, de sidder klar til at hjælpe på

tlf.: 33 88 03 00 eller