Uddannelser

Ring på tlf. 33880300, hvis du har spørgsmål

 

Du kan nå det endnu!

Har du tilmeldt dig en ungdomsuddannelse?

 

Er det mere end 14 måneder siden du har afsluttet grundskolen, kan du tilmelde dig på GF2 som har løbende tilmelding på: www.optagelse.dk

 

Undtaget uddannelser under Særlig tilmelding

 

 

Bygge & anlæg

Uddannelser, hvor du bygger, installerer eller reparerer alt fra veje og bygninger til interiør i hjemmet. Du lærer om forskellige byggematerialer og hvordan man bearbejder dem ved hjælp af avancerede maskiner og simpelt håndværktøj.

 

 

Design & formgivning

Uddannelser, hvor du arbejder kreativt med at designe og formgive. Du arbejder med alle faser fra idé til færdigt produkt. Du lærer om forskellige materialers egenskaber, anvendelsesmuligheder og hvordan du forarbejder dem til brugsgenstande.

 

Handel & kontor

Uddannelser, hvor du arbejder med administration, salg, økonomi og kundeservice. Du lærer at planlægge, budgettere og koordinere opgaver, samt at kommunikere professionelt og servicere kunder, så de føler sig godt behandlet.

 

Industri & produktion

Uddannelser, hvor du arbejder med industriel produktion. Du lærer at styre og overvåge produktionen eller at designe og fremstille f.eks. industriprodukter ved at bearbejde materialer med håndværktøjer eller computerstyrede maskiner.

 

Medier & it

Uddannelser, hvor du arbejder med forskellige metoder og udstyr inden for medieproduktion og formidling. Du lærer at arbejde kreativt og bruge digitale værktøjer til at skabe for eksempel billeder, lyd, grafiske produkter eller web-kommunikation.

 

Service & sikkerhed

Uddannelser, hvor du yder forskellige former for service. Det kan være at vejlede eller betjene kunder, deltage i sikkerhedsopgaver eller vedligeholde ejendomme og boligområder. Du lærer at skabe tryghed og give god kundeservice.

 

Sundhed & skønhed

Uddannelser, hvor du arbejder med menneskers udseende og sundhed. Du lærer at vejlede og instruere kunder, og du får viden om produkter og teknikker til at gøre hår, tænder eller krop flottere og sundere.

 

 

Bemærk

På uddannelser, der er markeret med en * stjerne, kan du gennemføre grundforløbet hos NEXT, men hovedforløbet skal du gennemføre på en anden skole.


Brug for hjælp?

Kontakt vores Karrierecenter, de sidder klar til at hjælpe på

tlf.: 33 88 03 00 eller

info@nextkbh.dk 

Afslutter du grundskolen til sommer?

Kommer du direkte fra 9.- 10. klasse skal du tilmelde dig grundforløbets 1.del.

 

Du tilmelder dig ikke et fag men en fagretning som dækker flere uddannelser.

Læs mere her

 

OBS.: Har du ikke nået at tilmelde dig inden fristen 1. marts så kontakt os på 33 88 03 00

Nyhed

Fra august 2017 kan du også blive tømrer, murer, struktør, brolægger og produktør på NEXT i Ishøj.

Tilmelding

Se hvordan du bliver optaget på en erhvervsuddannelse, og hvornår du kan starte.

Tilmelding & startdatoer

Find din indgang

Din erhvervsuddannelse begynder forskelligt afhængig af din alder og baggrund.

Læs om de tre indgange

OBS

Uddannelsesloftet gælder ikke for erhvervsuddannelser.

 

Det betyder, at du kan tage en erhvervsuddannelse (blive faglært) selv om du har en videregående uddannelse (kandidat, bachelor, professionsbachelor. erhvervsakademiuddannelse).

Læs mere