Eux giver plads til drømmen om mere

Med eux får man både en erhvervsuddannelse og gymnasiale fag, så det er muligt at tage en videregående uddannelse bagefter

9. januar 2017

Mange døre står åbne med en erhvervsuddannelse i hånden. Men vil man have en erhvervsuddannelse og være sikker på at kunne tage en videregående uddannelse, er eux det oplagte valg.

 

Her kombinerer eleverne nemlig en erhvervsuddannelse med flere gymnasiale fag, så de både bliver tømrere, frisører, eller hvad det kunne være og samtidig får det fundament, der kræves for at kunne tage en videregående uddannelse.

 

For Mia Jensen, der læser eux business på grundforløb 1 på NEXT - Uddannelse København, var eux derfor også det helt rigtige valg.

 

- Eux giver mig flere muligheder, hvis jeg gerne vil studere videre engang efter mit elevforløb. Min drøm er at blive eventkoordinator. Med eux kan jeg oven i købet få nogle andre fag end normalt - og på et højere niveau. Jeg tror og håber, det vil gøre mig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, fortæller hun.

 

Et nyt hold eux’ere starter snart på NEXT - Uddannelse København. Og der er stadig ledige pladser. Hvis det er noget for dig eller nogen, du kender, kan du se mere via linket nedenunder.

 

http://www.nextkbh.dk/eux/

 

Ansøgningsfrist er 23. januar.