Infoaften

Kom til infoaften om alle erhvervsuddannelserne på NEXT

 

Film fra en tidligere infoaften

 

For skilled hands only

Går du og overvejer en fremtid som for eksempel faglært frisør, industritekniker, mediegrafiker, murer, salgsassistent, værktøjsmager eller noget helt syvende, hvor du skal bruge både hoved og hænder? Så kom til informationsaften på NEXT.

 

Infoaften om alle erhvervsuddannelserne på NEXT

  • 10. januar 2017, kl. 19-21, Vejlebrovej 45, Ishøj
  • 12. januar 2017, kl. 19-21, Rebslagervej 11, Kbh. NV
     

Det kan du opleve

Hør blandt andet om, hvordan dit uddannelsesforløb er afhængig af, om du kommer direkte fra 9/10 klasse, eller om du har afsluttet din folkeskole for flere år siden.

 

Bliv præsenteret for de mange muligheder for en erhvervsuddannelse og hør om eux-uddannelsen, hvor du kombinerer en håndværker-uddannelse med gymnasiale fag.

 

Snak med elever

Du vil møde elever, lærere og vejledere, som vil introducere dig til uddannelserne og svare på alle dine spørgsmål, uanset om de handler om opbygning, praktikforløb, skoleskema, det sociale liv eller noget helt andet.

 

Eleverne viser dig eksempler på de opgaver og projekter, de arbejder med og fortæller om hverdagen som NEXT-elev.

 

Tag en ven med

Mød op og bliv inspireret til dit valg af uddannelse, og tag gerne en ven eller dine forældre med. Vi står parat til at møde jer alle sammen.

 

Program for infoaftenerne den 10. og 12. januar 2017:

 

Kl. 19:00Dørene åbnes
Kl. 19.15Velkomsttale og kort introduktion til eud
Kl. 19.30SE – MÆRK – FØL –SPØRG. Hør om grundforløb1. Tal med vejledere, lærere og elever. Se eksempler på de projekter, vi arbejder med for de forskellige fagretninger. 

Eller gå direkte over til de mange uddannelsesstande (grundforløb 2 og hovedforløb), hvor lærere og elever fra alle vores uddannelser viser eksempler på deres håndværk og svarer på spørgsmål.

Du vil også få svar på dine spørgsmål om skolepraktik, praktikophold i udlandet samt hvilke muligheder, du har for videreuddannelse.

Undervejs kan du snuppe dig et stykke kage og en varm kop kaffe/kakao fra en af de kaffevogne, du finder på din vej rundt.
Kl. 21:00Farvel og på gensyn

 

 

For skilled hands only


Tilmeld dig en uddannelse

Se hvordan du bliver optaget på en erhvervsuddannelse, og hvornår du kan starte.

Tilmelding & startdatoer

Snak med en vejleder

Har du spøgsmål til en af NEXTs uddannelser, så kontakt en vejleder.

Se oversigt over vejledere