Baltorp Gymnasium

Hhx - En skarp og innovativ uddannelse

Er du til markedsføring, økonomi og internationale forhold, og vil du  lære teorier, som du kan bruge i praksis i erhvervslivet? Så er hhx det rigtige valg.

 

På Baltorp Gymnasium i Ballerup får du tre fede år med faglige udfordringer, nye venner og masser af sjove oplevelser.

 

Innovation, globalisering og studiemiljø

Vi er et dynamisk handelsgymnasium med fokus på innovation, udvikling og globalisering - og selvfølgelig et godt studiemiljø.

 

Hvis du har ambitioner om at læse videre eller starte egen virksomhed, så vælg Baltorp Gymnasium.

 

Besøgsdag på Baltorp Gymnasium

Er du interesseret i at besøge os, kan vi arrangere individuelle besøgsdage. Kontakt studievejleder Mikkel Thorup på eller tlf. 3388 0226.

 

Hvorfor vælge os

Fire fede studieretninger

Om du er til økonomi, sprog, markedsføring eller innovation, så har vi en spændende studieretning for dig. Du kan vælge Finans, Business, Business Innovation eller World Of Opportunities. Læs om vores studieretninger.

 

We mean business

Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet. Du kan derfor bl.a. skrive prisopgave for en virksomhed, komme på masser af virksomheds-besøg, deltage i iværksætter-konkurrencer og dyste med dine klassekammerater i virksomhedsspil.

 

Oplev verden

Vi er en uddannelse med internationalt udsyn. Du får gode muligheder for at se verden under din uddannelse. Du kan for eksemepel komme i studiepraktik i England eller på besøg hos en kinesisk gymnasieklasse, deltage på sprogskole i Spanien.

 

Læs mere om skolens profil.


Nyt navn

Baltorp Gymnasium er det nye navn for Handelsgymnasiet i Ballerup.

Skolens adresse

Baltorpvej 20A, 2750 Ballerup

Vis på Google Maps