Science 10

Ring på tlf. 33880300, hvis du har spørgsmål

 

Det handler uddannelsen om

Linjen Science 10 på Frederiksberg er til dig, der er interesseret i og motiveret for de boglige fag og et højt fagligt niveau. Linjen gør dig parat til at begynde på en gymnasial uddannelse, både når det gælder faglighed, gode studievaner og det sociale. Du kommer til at have hænderne helt nede i de naturvidenskabelige fag på den fede måde med eksperimenter og sjove og spændende projekter, så det er helt klart en fordel, hvis du er vild med naturvidenskab.

 

Det lærer du på uddannelsen

Undervisningen tager udgangspunkt i folkeskolens obligatoriske 10. klasse-fag, dansk, matematik og engelsk., og så kan du vælge fysik/kemi og tysk eller fransk som tilvalg. Det overordnede mål med linjen Science 10 er, at du bevarer nysgerrigheden og får en eksperimentel tilgang til de systematiske naturvidenskabelige fag. Meget af undervisningen foregår i laboratoriet, og det bliver ikke kedeligt! Du kommer ikke sovende til resultaterne, men du bliver klædt på til en naturvidenskabelig fremtid på en sjov og lærerig måde.

 

Ud over de obligatoriske 10. klasses fag kommer motion til at indgå som en naturlig del af hverdagen på skolen. Du kommer også i brobygning og praktik, så du får det bedst mulige grundlag at træffe dit uddannelsesvalg på. Brobygningen består nemlig af 5 uger, hvor du bliver præsenteret for forskellige typer gymnasiale uddannelser som HHX, HTX, STX og EUX, så du kan finde den, der passer allerbedst til dig.

 

Skole og studiemiljø

Undervisningen foregår i et spændende og socialt erhvervsscience- og gymnasiemiljø på Frederiksberg, lige ved Forum Station (Metro). Science 10 indgår som en naturlig del af gymnasiemiljøet, og undervisningen er på et højt, fagligt niveau. Der er plads til masser af sjov og socialt samvær i pauserne, og der er planlagt en studietur i løbet af skoleåret.

 

Vi har stort fokus på at skabe et godt studiemiljø, hvor du udvikler dig både personligt og fagligt. Det gør dig klar til at komme videre med din uddannelse efter 10. klasse.

 

Se adresser på alle NEXTs skoler og uddannelser her

 

Har du spørgsmål?

Tøv endelig ikke med at kontakte vores karrierecenter, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge eller har spørgsmål til 10. klasse generelt.

 

Karrierekonsulenterne, Helle, Jakob, Sara og Christine sidder klar til at hjælpe dig på 3388 0300, og vil du hellere sende en mail skriv til info@nextkbh.dk.