Gymnasie-forberedende

Disse 10. klasser er for dig, der er motiveret for at blive dygtigere i de boglige fag, du møder på stx, hhx og htx, så du er godt forberedt til at starte på en gymnasial uddannelse.

 

De gymnasieforberedende 10. klasser stiller krav til din arbejdsindsats. Vi forventer, at du møder velforberedt til timerne og deltager aktivt i både det faglige og det sociale.

 

NEXT tilbyder to gymnasieforberedende 10. klasser:

 

Klik på et link eller scroll ned for at læse mere.

 

10. gymnasieforberedende med naturvidenskabelig fokus

Her bliver du undervist i fagene dansk, engelsk, matematik, fysik/kemi samt tysk eller fransk. Du vil på lige fod med skolens gymnasieelever skulle anvende computer som en naturlig del af undervisningen.

 

Undervisningen foregår i et spændende og socialt gymnasie-miljø på Vibenshus Gymnasium på Østerbro i København. 10. klassen indgår som en naturlig del af gymnasiemiljøet, og du vil modtage faglig undervisning på højt niveau af lærere fra gymnasiet. Vi tager bl.a. på en studietur, og det plejer bestemt ikke at være kedeligt.

 

Find og kontakt os

10. gymnasieforberedende med naturvidenskabelig fokus foregår på Vibenshus Gymnasium, Jagtvej 163, 2100 Kbh. Ø.  

 

Kontaktperson: Henrik Hoppe, , tlf: 24 76 72 06

 

10. gymnasieforberedende med merkantilt fokus: Business 10

Her bliver du undervist i fagene dansk, engelsk, matematik, 2. fremmedsprog og du kan vælge fagene fysik/kemi. Derudover kommer du til at arbejde med fagene innovation, entreprenørskab, samfundsfag samt merkantile fag som afsætning og erhvervsøkonomi.

 

Uddannelsen foregår på Københavns Mediegymnasium på Frederiksberg ved Forum Station. Skoleafdelingen har gymnasiemediefag og erhvervsuddannelser og har desuden et tæt samarbejde med skoleafdelingen i Ballerup, som har HHX, EUD, EUX-business og Talent10.

 

Der er et godt studiemiljø med fx bordfodbold og bordtennis i skolens kantine, og du vil i løbet af skoleåret deltage i en række sociale aktiviteter.

 

Find og kontakt os

10. gymnasieforberedende merkantilt fokus (Business 10) foregår på Københavns Mediegymnasium, Julius Thomsens Gade 5, 1974 Frederiksberg.  

 


Skolernes adresser

10. naturvidenskabelig fokus:

Jagtvej 163, 2100 København Ø.  

 

10. merkantilt fokus (Business 10):

Julius Thomsens Gade 5, 1974 Frederiksberg