EUD-forberedende

EUD10 er for dig, der gerne vil ind på en erhvervsuddannelse (EUD) efter folkeskolen, men ikke opfylder adgangskravene.

 

Adgangskravene til EUD er, at du skal have prøvekarakteren 2 i dansk og matematik. EUD10 giver dig et år til at forbedre dine karakterer, så du kan starte på grundforløb 1 på EUD.

 

På EUD10 arbejder du med fag, du kender fra 9. klasse, men du afprøver også fag fra nogle af erhvervsuddannelserne.

 

NEXT tilbyder EUD10 tre steder i Storkøbenhavn:

 

Klik på det sted ovenfor, der er relevant for dig.

 

EUD10 Ballerup

I Ballerup foregår EUD10-undervisningen i samarbejde med Talent:10 som du også kan læse om på talent10.dk

 

EUD10 Ishøj

På EUD10 i Ishøj er en stor del af dit skoleskema præget af, at du skal i brobygningsforløb. Her får du et indblik i de forskellige uddannelser, du kan vælge efter 10. klasse, og hvilke jobmuligheder de giver.

 

Fagene

Vi tilbyder de obligatoriske fag dansk, engelsk og matematik med ekstra fokus på kursus i læsehastighed og it. Den målrettede brobygning til erhvervsuddannelserne vil blive det gennemgående tema for efteråret, inden du skal vælge uddannelse. Foråret bruger vi til fordybelse i et større praktisk byggeprojekt samt innovation, miljø, privatøkonomi, praktiksøgning og førstehjælp.
 

Vejledning

På EUD10 vil du i hele forløbet blive fulgt tæt af en vejleder. I vil løbende have samtaler, så du kan få al den hjælp, der er nødvendig for, at du kan træffe det helt rigtige uddannelsesvalg for dig.
 

Det sociale

Alle lærer bedst, når de trives og har det godt med de øvrige elever og lærere. Derfor starter skoleåret også med en introtur, og der vil være mulighed for at deltage i fx lektiecafeer, Super Bowl, idrætsdage o.s.v.
 

Vores forventninger

Vi forventer, at du som elev på EUD10 er interesseret og har lyst til at lære nyt. Det skal til for at du kan blive rustet så godt som muligt til at kunne starte på en ungdomsuddannelse, når du har afsluttet eksamen i 10. klasse. Der er mødepligt til undervisningen, og vi ønsker et tæt samarbejde med dine forældre.
 

Find og kontakt os

Skolen ligger på Vejlebrovej 45, 2635 Ishøj

 

Kontaktperson: Afdelingsleder Suzanne Vestergaard Andersen, tlf. 2380 4569,

 

 

EUD10 København NV

På EUD10 i Københavns Nordvest-kvarter (tæt på Nørrebro station) er undervisningen bygget op om projekter.  Projekterne er tilrettelagt, så du lærer dansk og matematik, mens du forvandler dine idéer til virkelighed og laver din eget portfolio, hvor du viser alle de spændende ting, du lærer under forløbet.

 

Forventninger til eleverne

Vil du blive bedre til matematik, dansk og engelsk og samtidig afprøve praktiske håndværksfag? Så er dette tilbud lige noget for dig. Men det kræver, at du selv er villig til at gøre en indsats for at forbedre dine karakterer.

 

Skolens studiemiljø

EUD10 foregår på vores nyrenoverede afdeling på Nørrebro, i et ungt skolemiljø med plads til sjov i pauserne. Vi har både boldbur, bordtennis og bordfodbold.

 

Vi har fokus på at skabe et godt ungemiljø, hvor du udvikler dig personligt og fagligt, så du er klar til komme videre med din uddannelse.

 

Du skal sammen med resten af klassen på studietur med overnatning. Vi skal også til Schools on The Run, som er et stafet-løb med live koncerter og masser af andre unge.

 

Find og kontakt os

Skolen ligger på Rebslagervej 11 2400 København NV

 

Kontaktperson: Henrik Hoppe, tlf. 2476 7206,


Skolernes adresser

EUD10 i Ballerup:

Baltorpvej 20A, 2750 Ballerup

 

EUD10 i Ishøj:

Vejlebrovej 45, 2635 Ishøj

 

EUD19 i København NV:

Rebslagervej 11, 2400 Kbh. NV

Erhvervs-uddannelser

Se de erhvervsuddannelser, du kan tage på NEXT, når du opfylder adgangskravene.

Se erhvervsuddannelser