Business 10

Ring på tlf. 33880300, hvis du har spørgsmål

 

Det handler uddannelsen om

Linjen Business 10 på Frederiksberg er til dig, der er interesseret i og motiveret for de boglige fag. Linjen gør dig helt parat til at begynde på en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse, både når det gælder faglighed, gode studievaner og stærke venskaber. Business 10 giver dig bred indsigt i innovation, entreprenørskab, samfundsfag og merkantile fag som afsætning og erhvervsøkonomi, og via forskellige projekter kommer du til at stifte bekendtskab med mange relevante forretningsorienterede problematikker. Er du interesseret i forretning og/eller iværksætteri, er Business 10 helt klart linjen for dig.

 

Det lærer du på uddannelsen

Undervisningen tager udgangspunkt i folkeskolens obligatoriske 10. klasse-fag, dansk, matematik og engelsk samt fysik/kemi og tysk eller fransk som tilvalg. Linjen lægger vægt på innovation, entreprenørskab, samfundsfag og merkantile fag som afsætning og erhvervsøkonomi, og du kommer til at løse real life-opgaver for forskellige virksomheder.

 

Business 10 lægger vægt på, at du får viden om social innovation, hvor du skaber en ny form for service, proces eller fundraising. Inspirationen bliver hentet i lokalsamfundet, i vores velfærdssystem eller rundt om i verden.

 

Ud over de obligatoriske og de forretningsorienterede fag indgår motion som en integreret del af hverdagen på Business 10. Og for at give dig det bedst mulige grundlag at træffe et uddannelsesvalg på, er der i løbet af uddannelsen 5 ugers brobygning, hvor du bliver introduceret til forskellige typer gymnasiale uddannelser: HHX, HTX, STX og EUX. Dermed kan du finde den ungdomsuddannelse, der passer allerbedst til dig.

 

Skole og studiemiljø

Undervisningen foregår i et spændende og socialt erhvervsscience- og gymnasiemiljø på Frederiksberg, lige ved Forum Station (Metro). Business 10 indgår som en naturlig del af gymnasiemiljøet, og undervisningen er på et højt, fagligt niveau. Der er plads til masser af sjov og socialt samvær i pauserne, og der er planlagt en studietur i løbet af skoleåret.

 

Vi har stort fokus på at skabe et godt studiemiljø, hvor du udvikler dig både personligt og fagligt. Det gør dig klar til at

komme videre med din uddannelse efter 10. klasse.

 

Se adresser på alle NEXTs skoler og uddannelser her

 

Har du spørgsmål?

Tøv endelig ikke med at kontakte vores karrierecenter, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge eller har spørgsmål til 10. klasse generelt.

Karrierekonsulenterne, Helle, Jakob, Sara og Christine sidder klar til at hjælpe dig på 3388 0300, og vil du hellere sende en mail skriv til info@nextkbh.dk.