Beauty & Fashion

Ring på tlf. 33880300, hvis du har spørgsmål

 

Det handler uddannelsen om

Linjen Beauty & Fashion er typisk til dig, der overvejer, om du skal fortsætte på en erhvervsuddannelse eller EUX, men kan også bruges til gymnasiet. Med en 10. klasse hos NEXT er du allerede godt i gang med en ungdomsuddannelse. Du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige projekter og temaer inden for skønhed, mode, sundhed og business, så hvis du har en naturlig interesse for beauty og fashion, er denne linje et oplagt valg for dig.

 

Det lærer du på uddannelsen

Undervisningen tager udgangspunkt i folkeskolens obligatoriske 10. klasse-fag, dansk, matematik og engelsk. Linjen har et målrettet fokus på skønhed, mode og business, og du kommer til at arbejde både individuelt og i grupper med projekter, der bl.a. tager udgangspunkt i temaer inden for skønhed, mode og forretning.

 

Forløbet er meget koncentreret og målrettet, så en forudsætning for at deltage er, at du er engageret og har mod på en ungdomsuddannelse, der er rettet mod erhvervsuddannelser.

Ud over de obligatoriske 10. klasses fag som dansk og matematik, indgår motion som en naturlig del af linjen Beauty & Fashion. Og så er der 5 ugers brobygning og praktik, hvor du får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med de gymnasiale uddannelser. På den måde får du et solidt grundlag at beslutte dit uddannelsesvalg ud fra.

 

Skole og studiemiljø

Undervisningen foregår på NEXTs nyrenoverede afdeling på Rebslagervej 11 på Nørrebro. Skolemiljøet er ungt og livligt, alle møder alle, og der er plads til sjov i pauserne. Vi har både boldbur, bordtennis og bordfodbold. I løbet af uddannelsen skal du og din klasse på studietur med overnatning.

 

Vi har stort fokus på at skabe et godt studiemiljø, hvor du udvikler dig både personligt og fagligt. Det gør dig klar til at komme videre med din uddannelse efter 10. klasse.

 

Se adresser på alle NEXTs skoler og uddannelser her.

 

Har du spørgsmål?

Tøv endelig ikke med at kontakte vores karrierecenter, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge eller har spørgsmål til 10. klasse generelt.

Karrierekonsulenterne, Helle, Jakob, Sara og Christine sidder klar til at hjælpe dig på 3388 0300, og vil du hellere sende en mail skriv til info@nextkbh.dk.